360 (Live) Video

The future of video

Waarom 360° video?

360° video is de nieuwe manier van videobeleving. Door de kijker mee te nemen in een moment waarbij er volledig in het rond gekeken kan worden, zal de beleving dichter bij de realiteit komen dan ooit. De 360° beelden kunnen bekeken worden via de speciale VR-brillen of simpelweg door de telefoon rond te bewegen. Ook via een speciale webplayer kan de kijker door middel van de muis te bewegen rondkijken in de 360° omgeving. Pro-ductions is het geschikte 360 bedrijf voor uw producties.

360° video

Hoe wordt 360° video gemaakt?

360° video wordt gemaakt door special ontworpen camera’s. Deze camera’s zorgen er voor dat alle kanten in beeld gebracht worden, waarna deze in de montage aan elkaar ‘geplakt’ kunnen worden met speciale software. Na dit proces is het van belang dat er een verhaal verteld gaat worden met de beelden om de boodschap over te laten komen.

Hoe wordt 360° video gemaakt?

360° mogelijkheden

Met 360° video kan men alle kanten op. Van een complete rondleiding van een huis of bedrijf tot een Live uitzending van een popconcert. 360° zorgt voor een unieke beleving voor de kijker. De video’s kunnen op YouTube geplaatst worden of ingezet bij social media campagnes. 

Wat kan je met 360° video?

360° live streaming

360° video kan live gestreamd worden waardoor een evenement bereikbaar wordt voor iedereen. Op Facebook en Youtube live streamen is voor Pro-ductions geen enkel probleem. 

Kan 360° video ook live?

Branded VR brillen

Pro-ductions levert ook branded VR-Brillen. Van cardboards met speciale giftbox en volledige bedrukking tot harde plastic brillen met uw logo. Bij de plastic variant kunt u er voor kiezen om zowel de doos als de gebruiksaanwijzing te laten bedrukken met het door u gewenste ontwerp.

 

Branded VR-Brillen

360° applicatie

Pro-ductions ontwikkelt volledige 360° applicaties met een ingebouwde player, waarmee de kijker met of zonder VR-bril de content kan bekijken. Voor iedere klant wordt de applicatie op maat gemaakt. Ook voor live producties 

360° applicatie

360° Virtuele Tour

Bij Pro-ductions kunt u terecht voor virtuele rondleidingen door uw bedrijf of huis. Door middel van hoge resolutie 360 graden foto's kunnen wij een levensechte tour maken waardoor u zich op de locatie bevind. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

360° Virtuele Tour