Event Streaming

Uw evenement live in beeld

Facebook Live Streaming (Nu ook in 360)

De hype van het moment, facebook live! Pro-ductions kan u uw event live streamen door middel van speciale Facebook Livestreaming Camera's. U krijgt een geschakeld beeld op facebook in HD. Ideaal voor productpresentaties en lanceringen. De goedkope oplossing waarmee u een grote doelgroep bereikt. 

Facebook Live streaming

Live events

Uw bedrijf organiseert binnenkort een evenement. Deze onvergetelijke dag wilt u graag laten vastleggen op film. Uw eigen evenementenfilm kunt u doorsturen naar de bezoekers die uw event hebben bezocht maar ook naar de mensen die niet aanwezig konden zijn. Wij hebben ruime ervaring met het vastleggen van evenementen!

Live events

Webcasting

Verhoog het bereik van uw evenement of congres door webcasting. Doordat u via een interactieve omgeving communiceerd met klanten of stakeholders sluit u niemand buiten. Door middel van chats of twitter kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden respons te geven waardoor er interactie ontstaat, welke van over de hele wereld gevolgd kan worden.

Pro-ductions verzorgd de complete webcast door een optimaal video- en audiosignaal te streamen via een online platform. 

Webcasting

Festivals

Grote LED-schermen rondom het podium, voorzien van de live beelden, waardoor zelfs de bezoekers achteraan de artiesten goed kunnen zien. Door middel van HD-regiesets brengen wij uw festival op professionele wijze in beeld. U kunt er ook voor kiezen uw festival live op internet te streamen.

Festivals

Recente video's

  • Stern Exclusief Sail 2015